Información importante

Este blog es un poco de todo. Es como un cajón de sastre...

Salud, alimentación, nutrición, dietas, vegana, vegetariana, ayurveda, ortomolecular ...., recetas cocina, remedios, trucos, tóxicos, manualidades, bricolage, reciclaje, costura, punto, y mucho más ..........



La información médica en este sitio está proporcionada como recurso informativo solamente y no debe ser usada con fines de diagnóstico o tratamiento.

Esta información no debe utilizarse como material educativo para el paciente, no establece relación de paciente a médico, y no debe usarse como substituto para diagnóstico y tratamiento profesional.

La consulta de este blog nunca puede sustituir a una consulta médica.

martes, 27 de septiembre de 2016

AMANIDA DE CABDELLS

Escrito por Cuinar per als meus en Amanides


Que bones són les amanides i ara a l’estiu sembla que encara són més bones. Amb aquestes calors de vegades arriben a ser plat únic.
Els cabdells no els compro sovint,  tot i que amb ells es poden fer amanides tant vistoses com aquesta, a més, podem posar els ingredients que més ens agraden
 Ingredients:
cabdells
tomàquets xerry
blat de moro
formatge
anxoves
olives verdes i negres

Agafem els cabdells, traiem les primeres fulles i els tallem a quarts. Els posem al plat amb els tomàquets, el blat de moro i les olives. Al centre deixarem un lloc pel formatge tallat a daus. Sobre els cabdells posarem les anxoves. Finalment l’amanirem amb una vinagreta feta amb oli, mel, vinagre, sal i una mica de pebre.
https://cuinarperalsmeus.wordpress.com/2012/08/07/amanida-de-cabdells/

No hay comentarios: