Información importante

Este blog es un poco de todo. Es como un cajón de sastre...

Salud, alimentación, nutrición, dietas, vegana, vegetariana, ayurveda, ortomolecular ...., recetas cocina, remedios, trucos, tóxicos, manualidades, bricolage, reciclaje, costura, punto, y mucho más ..........



La información médica en este sitio está proporcionada como recurso informativo solamente y no debe ser usada con fines de diagnóstico o tratamiento.

Esta información no debe utilizarse como material educativo para el paciente, no establece relación de paciente a médico, y no debe usarse como substituto para diagnóstico y tratamiento profesional.

La consulta de este blog nunca puede sustituir a una consulta médica.

jueves, 24 de noviembre de 2016

Plats ecoexprés per si no hi ha temps - Precuinats Ecológics

ETS EL QUE MENGES

Necessites un fons de rebost d'emergència per als dies imprevistos en què no et queden ganes o temps ni per cuinar el plat més senzill? Els precuinats eco també existeixen: estan fets a base de cuscús i flocs de civada i no tenen conservants. Tasta’ls!
allosveganexpress-portada
Què fas els dies en què el temps passa volant i no tens temps ni de preparar el plat més senzill? Acabes recorrent al menjar preparat? Tot i que no és l’opció més sana –perquè els precuinats solen ser platsaltament processats i carregats d’additius de tota mena per potenciar el sabor i mantenir el preparat comestible durant molt temps–, hem de reconèixer que sí que tenen una cosa bona: i és la comoditat d’obrir, escalfar i menjar. Sense embrutar-nos les mans ni la cuina, els preparats ens solucionen la vida en un tres i no res i ens permeten improvisar àpats sense cap tipus de previsió.
Però no tot serveix perquè, per descomptat, la indústria alimentària tendeix a oferir precuinats poc sans, amb molts afegits innecessaris, fets a base de cereals refinats i ingredients de poca qualitat que acaben resultant en preparacions poc nutritives i mal equilibrades.
Si volem cuidar-nos i seguim una alimentació sana, però volem tenir algun preparat de fons d’armari per a emergències, també tenim opcions. Es tracta de trobar un producte de confiança que ens garanteixi que ha estat elaborat amb matèria primera ecològica d’alta qualitat, amb el mínim d’additius i amb una combinació d’aliments correcta per tenir una digestió fàcil i feliç.
Línia de productes Vegan Express d'Allos
Per exemple, Allos, reconeguda marca alemanya d’alimentació bio, ha llançat una línia de precuinats vegans pensats per a tots els que no tenen temps per cuinar però no volen renunciar a l’alimentació ecològica.
La línia Vegan Express presenta plats precuinats a base de cuscús i flocs de civada, entre altres ingredients, que tindrem a punt en cinc minuts. L’interessant és que, a diferència dels seus homòlegs convencionals, no tenen oli de palma, conservants ni colorants. I els trobareu amb quatre sabors diferents: italiana, arrabiata, mexicana i thai curri.
A casa nostra, els distribueix Qbio i els trobareu en herbolaris i botigues ecològiques. Bon profit!
http://www.etselquemenges.cat/especialista/qbio/vegan-express

No hay comentarios: