Información importante

Este blog es un poco de todo. Es como un cajón de sastre...

Salud, alimentación, nutrición, dietas, vegana, vegetariana, ayurveda, ortomolecular ...., recetas cocina, remedios, trucos, tóxicos, manualidades, bricolage, reciclaje, costura, punto, y mucho más ..........



La información médica en este sitio está proporcionada como recurso informativo solamente y no debe ser usada con fines de diagnóstico o tratamiento.

Esta información no debe utilizarse como material educativo para el paciente, no establece relación de paciente a médico, y no debe usarse como substituto para diagnóstico y tratamiento profesional.

La consulta de este blog nunca puede sustituir a una consulta médica.

sábado, 21 de mayo de 2016

Bacallà varis - SARDINES AMB ESCABETX - Boquerones en vinagre con pimentón - Pastel de pescado con langostinos y mayonesa de aguacate - LLUÇ VARIS - Varios pescados y Mariscos - Besuc al forn - Molls amb salmorreta -




'Merluza a la marinera
Ver receta aqui>>>http://www.comparterecetas.com/merluza-a-la-marinera'

ComparteRecetas ha afegit 6 fotos noves a l'àlbum RECETAS CON PESCADO Y MARISCO.

Comparte las recetas para guardarlas en tu muro
De esta Forma, cuando Quieras podrás Picar en la Foto y verlas!!
 PICA ENCIMA DE LAS IMÁGENES PARA VER LAS RECETAS 
VER LA RECETA AQUI>>http://www.comparterecetas.com/recetas-de-pescado




Bacallà confitat amb llit de samfaina
Ingredients:
-2 Talls de morro de bacallà dessalat
-Sal...
Mostra'n més...



WWW.RECEPTES.CAT|PER LA WEB DE LES RECEPTES EN CATALÀ





INGREDIENTS: (4 persones) 16 sardines 4 fulles llorer 12 alls Oli, Sal, pebre en gra, vinagre i una culleradeta de pebre vermell picant. farina PREPARACIÓ: Netegem les sardines i les enfarinem, les…
CELLERADOCSE.COM


Boquerones en vinagre con pimentón
Receta completa: https://goo.gl/JYScSB
-4:03





Bacallà a la Riojana
Ingredients:
Sis lloms de bacallà gruixuts
Sis pebrots vermells de conserva...
Mostra'n més...

WWW.RECEPTES.CAT|PER LA WEB DE LES RECEPTES EN CATALÀ


Los pasteles de pescado como este de merluza y langostinos del blog SWEETS TO MY SWEET HOME, son una forma fantástica de comer ese alimento en verano porque se suelen degustar fríos.
Vía https://www.facebook.com/sweetstomysweethome



Ideas que mejoran tu vida
COCINA.FACILISIMO.COM




Cuetes de bacallà en salsa verda i cloïsses
Ingredients:

Dotze cuetes de bacallà dessalades de mida mitjana
300 grams de cloïsses fresques...
Mostra'n més...





WWW.RECEPTES.CAT|PER LA WEB DE LES RECEPTES EN CATALÀ




TRONC DE LLUÇ ROSTIT AL FORN AMB BOLETS.
Cuines - TV3 - Youtube



El cuiner Josep Muniesa, del restaurant Fonda Montseny de Breda (la Selva), ens mostra com preparar tronc de lluç rostit al forn amb bolets.

YOUTUBE.COM

MOLLS AMB SALMORRETA.
Cuines - TV3 - Youtube



Ingredients per a 4 persones: 8 molls, 6 tomacons de penjar, 2 cebes tendres, 2 alls, una cullerada de pebre vermell picant, un raig de vinagre de...

YOUTUBE.COM




Rèmol en salsa verda amb cloïsses
Ingredients:

Quatre talls de rèmol d'uns 300 grams cadascun (aproximadament)
200 grams de cloïsses fresques...
Mostra'n més...

WWW.RECEPTES.CAT|PER LA WEB DE LES RECEPTES EN CATALÀ

Tronc de lluç amb llit d'espinacs a la catalana, olivada i encenalls de pernil ibèric
Ingredients:

-Un tronc de lluç fresc d’entre 150 i 200 g
-100 g d’espinacs a la catalana precuinats i comprats en una tenda de qualitat...
Mostra'n més...



BESUC AL FORN.
Cuines - TV3 - Youtube



Ingredients per a 4 persones: 1 besuc d'1 kg, 600 g de patata Monalisa, 1 bossa d'alga wakame, 3 alls, oli d'oliva verge extra, 1 fonoll, 2 cebes...

YOUTUBE.COM

No hay comentarios: