Información importante

Este blog es un poco de todo. Es como un cajón de sastre...

Salud, alimentación, nutrición, dietas, vegana, vegetariana, ayurveda, ortomolecular ...., recetas cocina, remedios, trucos, tóxicos, manualidades, bricolage, reciclaje, costura, punto, y mucho más ..........



La información médica en este sitio está proporcionada como recurso informativo solamente y no debe ser usada con fines de diagnóstico o tratamiento.

Esta información no debe utilizarse como material educativo para el paciente, no establece relación de paciente a médico, y no debe usarse como substituto para diagnóstico y tratamiento profesional.

La consulta de este blog nunca puede sustituir a una consulta médica.

viernes, 20 de mayo de 2016

Ensalada de berenjenas al vapor - Ensalada integral - Amanida de pop rostit amb patata moniato i allioli d'all cuit - Ensalada de atún y puré de patatas - ESCALIVADA AMB PATATES, TONYINA I ANXOVES - LES ANXOVES- AMANIDES - Amanida de remolatxa, maduixes i cogombre amb fulles de ruca i cruixents


Puede que nunca hayas probado una ensalada con berenjenas. Es el momento con esta sensacional propuesta del blog CHISMES Y CACHARROS.
Ideas que mejoran tu vida
COCINA.FACILISIMO.COM


foto de Ecomil.
Ecomil
Quinoa, espárragos y ‪#‎Ecomil‬ Cuisine de Almendra son los protagonistas de esta ensalada tan fresca y saludable que os proponemos hoy ¡Comer sano con #Ecomil es fácil! ‪#‎recetaEcomil‬🌱👉 http://ow.ly/qxxV300tvni


AMANIDA DE POP ROSTIT AMB PATATA MONIATO i ALLIOLI D'ALL CUIT.
Cuines - TV3 - Youtube



El cuiner Deme Lomas, del restaurant Fishop de Girona, ens mostra com preparar amanida de pop rostit amb patata moniato i allioli d'all cuit.
YOUTUBE.COM

¡Una fabulosa combinación de sabores en un platillo ligero y saludable!


Un platillo completo, delicioso y saludable para toda tu familia.
COCINAFACIL.COM.MX

Un Món de Receptes de Cuina

ESCALIVADA AMB PATATES, TONYINA i ANXOVES.
Dietètica Cal·lípolis - Youtube


Un Món de Receptes de Cuina

amanida de remolatxa, maduixes i cogombre amb fulles de ruca i cruixents

El que més m'agrada de les amanides és que no hi ha normes, o no n'hi hauria d'haver; bé, potser sí que n'hi ha d'haver alguna: posar-hi alguna cosa verda i crua amanida amb greixos i àcids, perquè voltant pels llocs veus algunes coses que porten el nom d'amanida que ni de lluny recorden allò que tots associem amb aquesta paraula.A casa no fem mai la mateixa amanida, i en mengem cada dia, però de tant en...
Mostra'n més...

ROBA BRUTA femcuinetes

LES ANXOVES- AMANIDES


Ja ho deia Josep Pla a "El que hem menjat" que les anxoves confitades, o sigui salades, requereixen de cert temps, entre un any i un any i mig, tancades en un pot de vidre, fent capes amanides amb sal i pebre, sense que ningú les toqui, perquè quedin bones. 
Ara que n'és el temps, podem aprofitar i preparar-les amb vinagre o salar-les i guardar-les per l'any que ve.
Si les compreu ja salades, no oblideu rentar-les bé sota l'aixeta i posar-les en oli d'oliva una estona. Queden molt bones amanides amb oli, pebre negre, all i julivert.

Avui preparem dues amanides amb anxoves i alguna cosa més.

AMANIDA DE COLORINS

Ingredients:
  • Tomàquet pera, pelat i sense llavors, el talleu per la meitat i el poseu en un sedàs que deixi anar tota l'aigua. 
  • Un pebrot verd italià tallat a dauets.
  • Un pebrot vermell ramiro tallat a dauets.
  • Anxoves.
  • Tonyina.
  • Mongetes de Santa Pau.
  • Olives negres d'Aragó.
  • Oli d'oliva, pebre negre. Podeu posar una miqueta de sal, però penseu que l'anxova i la tonyina ja en porten.





Petitchef


Entrante
Esta ensalada es de esas super fáciles, porque tiene un balance de sabores tan...

No hay comentarios: