Comparte las recetas para guardarlas en tu muro
De esta Forma, cuando Quieras podrás Picar en la Foto y verlas!!
;-) PICA ENCIMA DE LAS IMÁGENES PARA VER LAS RECETAS ;-)
VER LA RECETA AQUI>>http://www.comparterecetas.com/recetas-de-pescado
De esta Forma, cuando Quieras podrás Picar en la Foto y verlas!!
;-) PICA ENCIMA DE LAS IMÁGENES PARA VER LAS RECETAS ;-)
VER LA RECETA AQUI>>http://www.comparterecetas.com/recetas-de-pescado
Bacallà confitat amb llit de samfaina
Ingredients:
Ingredients:
-2 Talls de morro de bacallà dessalat
-Sal...
Mostra'n més...-Sal...
Bacallà a la Riojana
Ingredients:
Ingredients:
Sis lloms de bacallà gruixuts
Sis pebrots vermells de conserva...
Mostra'n més...Sis pebrots vermells de conserva...
Los pasteles de pescado como este de merluza y langostinos del blog SWEETS TO MY SWEET HOME, son una forma fantástica de comer ese alimento en verano porque se suelen degustar fríos.
Vía https://www.facebook.com/sweetstomysweethome
Vía https://www.facebook.com/sweetstomysweethome
Cuetes de bacallà en salsa verda i cloïsses
Ingredients:
Ingredients:
Dotze cuetes de bacallà dessalades de mida mitjana
300 grams de cloïsses fresques...
Mostra'n més...300 grams de cloïsses fresques...
TRONC DE LLUÇ ROSTIT AL FORN AMB BOLETS.
Cuines - TV3 - Youtube
Cuines - TV3 - Youtube
MOLLS AMB SALMORRETA.
Cuines - TV3 - Youtube
Cuines - TV3 - Youtube
Rèmol en salsa verda amb cloïsses
Ingredients:
Ingredients:
Quatre talls de rèmol d'uns 300 grams cadascun (aproximadament)
200 grams de cloïsses fresques...
Mostra'n més...200 grams de cloïsses fresques...
Tronc de lluç amb llit d'espinacs a la catalana, olivada i encenalls de pernil ibèric
Ingredients:
Ingredients:
-Un tronc de lluç fresc d’entre 150 i 200 g
-100 g d’espinacs a la catalana precuinats i comprats en una tenda de qualitat...
Mostra'n més...-100 g d’espinacs a la catalana precuinats i comprats en una tenda de qualitat...
BESUC AL FORN.
Cuines - TV3 - Youtube
Cuines - TV3 - Youtube
No hay comentarios:
Publicar un comentario