Rissoto de Xampinyons i Pernil
Ingredients:
Ingredients:
6 tassea de café d'arrós (arborio o bomba)
250 g de xampinyons...
Mostra'n més...250 g de xampinyons...
Ingredients:
400 grams d'espaghettis
400 grams de xirles o cloïsses
300 grams de vianda de musclos
Tres supremes de rap de 150 grams cadascuna
Oli d'oliva
Sal
Tres cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
Vi blanc
Una ceba picolada
Una fulla de llorer
Dos cullerots de picada d'all, oli i julivert(feta amb la batedora elèctrica)
Aigua
Mantega
400 grams de xirles o cloïsses
300 grams de vianda de musclos
Tres supremes de rap de 150 grams cadascuna
Oli d'oliva
Sal
Tres cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
Vi blanc
Una ceba picolada
Una fulla de llorer
Dos cullerots de picada d'all, oli i julivert(feta amb la batedora elèctrica)
Aigua
Mantega
Elaboració:
Primerament, en un cassó amb aigua, mantega i sal bullim els espaghettis fins que estiguin cuits al "dente, els escorrem i els reservem.
Seguidament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba, el llorer i el tomàquet.
Tot seguit, afegim...
Seguidament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba, el llorer i el tomàquet.
Tot seguit, afegim...
Seguir llegint »
No hay comentarios:
Publicar un comentario