Estofat de calamar amb patates i pèsols
Ingredients:
Ingredients:
-1,2 Kg de calamar fresc que a la peixateria ens netegen
-4 Patates grans...
Mostra'n més...-4 Patates grans...
[VÍDEO] Gambas al Ajillo. Nueva receta para que disfrutes en casa cocinando
Calamar farcit de cranc
Ingredients:
Ingredients:
-4 Calamars d'entre 150 i 200 g cadascun
-1 Llauna petita de carn de cranc reial en conserva...
Mostra'n més...-1 Llauna petita de carn de cranc reial en conserva...
Popets de platja a la planxa
Ingredients:
Ingredients:
-Una dotzena de popets de platja,d’uns 6 cm cadascun, molt frescos
-Oli d'oliva...
Mostra'n més...-Oli d'oliva...
Peixos i mariscos
30 min.
Peixos i mariscos
35 min.
Peixos i mariscos
Aperitiu
30 min.
Petxina de pelegrí (vieira) farcida amb brandada de bacallà i olives negres
Ingredients:
Ingredients:
Sis closques de petxina de pelegrí, buides i netes
50 grams de formatge ratllat...
Mostra'n més...50 grams de formatge ratllat...
No hay comentarios:
Publicar un comentario