Información importante

Este blog es un poco de todo. Es como un cajón de sastre...

Salud, alimentación, nutrición, dietas, vegana, vegetariana, ayurveda, ortomolecular ...., recetas cocina, remedios, trucos, tóxicos, manualidades, bricolage, reciclaje, costura, punto, y mucho más ..........



La información médica en este sitio está proporcionada como recurso informativo solamente y no debe ser usada con fines de diagnóstico o tratamiento.

Esta información no debe utilizarse como material educativo para el paciente, no establece relación de paciente a médico, y no debe usarse como substituto para diagnóstico y tratamiento profesional.

La consulta de este blog nunca puede sustituir a una consulta médica.

miércoles, 18 de mayo de 2016

MANDONGUILLES DE BACALLÀ AMB COMPANYIA

Quan parlem de mandonguilles, oi què sempre ho fem pensant que són de carn?
Doncs de peix també són molt bones i si són de bacallà encara millor i no diguem si porten una bona companyia.
Avui les fem amb llagostins i salsitxes, per tant un mar i muntanya.

Ingredients:
-Per a les mandonguilles
  • Uns 350 grs de bacallà, no cal que sigui del morro.
  • Dos llesques de pa sec mullat en llet i escorregut.
  • Un all.
  • Un ou (opcional)
  • Farina blanca.
  • #OOVE per fregir.
-Pel sofregit
  • Una ceba 
  • Un all picat
  • Tres tomàquets sense la pell, els podeu ratllar
  • Un raig de conyac
  • Safrà
  • Julivert
Salsitxes i llagostins

Preparació:
  1. Per a fer les mandonguilles piqueu a mà el bacallà, si el passeu per la picadora, us quedarà més sec.
  2. El barreixeu amb el pa, amb l'all picat i amb l'ou, si en poseu. Si cal poseu un pel de farina de galeta.
  3. Feu les boletes i enfarineu. Fregiu-les i reserveu.
  4. Mentre aneu fent el sofregit, primer fregiu la ceba, afegiu l'all i el tomàquet. Quan tot estigui ben fet tireu el raig de conyac i que evapori. Afegiu el safrà.
  5. Mentre fregiu les salsitxes i reserveu.
  6. Afegiu al sofregit les mandonguilles, els llagostins crus i les salsitxes i que tot junt faci xup-xup uns 10-12 minuts.
  7. Si cal podeu posar una mica d'aigua o brou lleuger. 



http://robabruta.blogspot.com.es/2016/05/mandonguilles-de-bacalla-amb-companyia.html?spref=fb

No hay comentarios: