Quan parlem de mandonguilles, oi què sempre ho fem pensant que són de carn?
Doncs de peix també són molt bones i si són de bacallà encara millor i no diguem si porten una bona companyia.
Avui les fem amb llagostins i salsitxes, per tant un mar i muntanya.
Ingredients:
-Per a les mandonguilles
- Uns 350 grs de bacallà, no cal que sigui del morro.
- Dos llesques de pa sec mullat en llet i escorregut.
- Un all.
- Un ou (opcional)
- Farina blanca.
- #OOVE per fregir.
-Pel sofregit
- Una ceba
- Un all picat
- Tres tomàquets sense la pell, els podeu ratllar
- Un raig de conyac
- Safrà
- Julivert
Salsitxes i llagostins
Preparació:
- Per a fer les mandonguilles piqueu a mà el bacallà, si el passeu per la picadora, us quedarà més sec.
- El barreixeu amb el pa, amb l'all picat i amb l'ou, si en poseu. Si cal poseu un pel de farina de galeta.
- Feu les boletes i enfarineu. Fregiu-les i reserveu.
- Mentre aneu fent el sofregit, primer fregiu la ceba, afegiu l'all i el tomàquet. Quan tot estigui ben fet tireu el raig de conyac i que evapori. Afegiu el safrà.
- Mentre fregiu les salsitxes i reserveu.
- Afegiu al sofregit les mandonguilles, els llagostins crus i les salsitxes i que tot junt faci xup-xup uns 10-12 minuts.
- Si cal podeu posar una mica d'aigua o brou lleuger.
http://robabruta.blogspot.com.es/2016/05/mandonguilles-de-bacalla-amb-companyia.html?spref=fb
No hay comentarios:
Publicar un comentario