Ecomil
Quinoa, espárragos y #Ecomil Cuisine de Almendra son los protagonistas de esta ensalada tan fresca y saludable que os proponemos hoy ¡Comer sano con #Ecomil es fácil! #recetaEcomil http://ow.ly/qxxV300tvni
Quinoa, espárragos y #Ecomil Cuisine de Almendra son los protagonistas de esta ensalada tan fresca y saludable que os proponemos hoy ¡Comer sano con #Ecomil es fácil! #recetaEcomil http://ow.ly/qxxV300tvni
¡Una fabulosa combinación de sabores en un platillo ligero y saludable!
¡Una fabulosa combinación de sabores en un platillo ligero y saludable!
Un Món de Receptes de Cuina
Dietètica Cal·lípolis - Youtube
Dietètica Cal·lípolis - Youtube
El que més m'agrada de les amanides és que no hi ha normes, o no n'hi hauria d'haver; bé, potser sí que n'hi ha d'haver alguna: posar-hi alguna cosa verda i crua amanida amb greixos i àcids, perquè voltant pels llocs veus algunes coses que porten el nom d'amanida que ni de lluny recorden allò que tots associem amb aquesta paraula.A casa no fem mai la mateixa amanida, i en mengem cada dia, però de tant en...
Mostra'n més...ROBA BRUTA femcuinetes
LES ANXOVES- AMANIDES
Ja ho deia Josep Pla a "El que hem menjat" que les anxoves confitades, o sigui salades, requereixen de cert temps, entre un any i un any i mig, tancades en un pot de vidre, fent capes amanides amb sal i pebre, sense que ningú les toqui, perquè quedin bones.
Ara que n'és el temps, podem aprofitar i preparar-les amb vinagre o salar-les i guardar-les per l'any que ve.
Si les compreu ja salades, no oblideu rentar-les bé sota l'aixeta i posar-les en oli d'oliva una estona. Queden molt bones amanides amb oli, pebre negre, all i julivert.
Si les compreu ja salades, no oblideu rentar-les bé sota l'aixeta i posar-les en oli d'oliva una estona. Queden molt bones amanides amb oli, pebre negre, all i julivert.
Avui preparem dues amanides amb anxoves i alguna cosa més.
AMANIDA DE COLORINS
Ingredients:
- Tomàquet pera, pelat i sense llavors, el talleu per la meitat i el poseu en un sedàs que deixi anar tota l'aigua.
- Un pebrot verd italià tallat a dauets.
- Un pebrot vermell ramiro tallat a dauets.
- Anxoves.
- Tonyina.
- Mongetes de Santa Pau.
- Olives negres d'Aragó.
- Oli d'oliva, pebre negre. Podeu posar una miqueta de sal, però penseu que l'anxova i la tonyina ja en porten.
No hay comentarios:
Publicar un comentario