Información importante

Este blog es un poco de todo. Es como un cajón de sastre...

Salud, alimentación, nutrición, dietas, vegana, vegetariana, ayurveda, ortomolecular ...., recetas cocina, remedios, trucos, tóxicos, manualidades, bricolage, reciclaje, costura, punto, y mucho más ..........



La información médica en este sitio está proporcionada como recurso informativo solamente y no debe ser usada con fines de diagnóstico o tratamiento.

Esta información no debe utilizarse como material educativo para el paciente, no establece relación de paciente a médico, y no debe usarse como substituto para diagnóstico y tratamiento profesional.

La consulta de este blog nunca puede sustituir a una consulta médica.

martes, 27 de septiembre de 2016

ENSALADILLA RUSA

Escrito por Cuinar per als meus en Entrants

Tot un clàssic, l’ensaladilla rusa i mil maneres de fer-la.  Es pot menjar de tapa, de plat únic, d’acompanyament o bé utilitzar-la com a farciment. En aquesta ocasió, la primera idea era fer-la de plat únic, però finalment, he acabat farcint alguns pimientos del piquillo. Una de les moltes coses que té de bo és que la quantitat dels ingredients la variem segons en nostre gust.
Ingredients:
4 patates mitjanes
2 pastanagues grans
150 grs de mongeta tendra, aproximadament
2 grapats de pèsols
2 ous durs
tonyina
Maionesa, pimientos del piquillo, anxoves i olives verdes sense os
Posem a escalfar aigua amb sal en una olla gran. Cal bullir tots els ingredients amb abundant aigua. Mentre s’escalfa l’aigua, pelem i tallem les patates a daus, intentarem que siguin el més semblants possible de tamany. Quan l’aigua arrenqui el bull tirarem les patates i mentre es couen aprofitem per pelar i tallar la pastanaga a daus. Quan la patata ja estigui cuita la deixem escórrer i en la mateixa aigua hi posarem a bullir la pastanaga, i mentre, aprofitem per tallar la mongeta tendra a trossets ben petits. Quan la pastanaga ja estigui cuita la deixem escórrer i en la mateixa aigua hi bullirem la mongeta i els pèsols.
Quan tots els ingredients estan cuits deixem que s’escorrin i refredin bé. L’aigua de cocció, la podem aprofitar, avui l’aprofitaré per fer una crema de carbassó.
Mentre esperem que tots els ingredients se’ns refredin, posem dues cullerades de maionesa, un pimiento del piquillo, 2 o 3 filets d’anxova i unes 8 olives i les passem pe la batedora.
Quan la patata, la pas tanaga i la mongeta i els pèsols estan ben escorreguts i freds els barregem tots en un bol gran. Afegim els ous durs tallats a daus i la tonyina. Quan ho tenim tot ben barrejat hi incorporem la maionesa  amb la resta d’ingredients i remenem bé.
Finalment, hi afegim més maionesa fins que trobem l’ensaladilla al nostre gust. Posem a la nevera perquè es refredi.
Avui, ja que obria el pot de pimientos del piquillo, n’he farcit uns quants. El resultat és aquest.
https://cuinarperalsmeus.wordpress.com/2012/10/14/ensaladilla-rusa/

No hay comentarios: