Aquests macarrons tenen sabor mediterrani pels seus ingredients: pasta, tomàquet, olives verdes i negres i anxoves. Ideal per aquests dies de calor i una manera diferent de menjar la pasta.
A partir d’aquesta recepta, podeu fer les variacions que més us agradin
Ingredients:
3 tomàquets madurs però que estiguin forts
2 ous durs
Olives negres sense pinyol
Olives verdes sense pinyol
Anxoves
Macarrons (100 grs per persona)
Primer de tot escaldem els tomàquets per perlar-los fàcilment: fem una creueta a la base del tomàquet i els submergim, un per un, en pot amb aigua bullint. Els deixem un minut i quan els traiem els posem en un bol amb aigua freda. Quan estiguin freds, els pelem, els traiem les llavors i els tallem a trossets petits. En una paella posem una mica d’oli i quan estigui ben calent afegim el tomàquet i el saltem un parell de minuts a foc fort. No més. El reservem perquè es refredi.
Tallem les olives, verdes i negres, a rodanxes i les anxoves a trossets. Hi afegim el tomàquet i els ous durs tallats. Barregem bé.
Quan els macarrons estiguin bullits i freds, els servim i per sobre hi posem la barreja anterior i espolsem una mica d’orenga
https://cuinarperalsmeus.wordpress.com/2013/07/18/macarrons-mediterranis/
No hay comentarios:
Publicar un comentario