Información importante

Este blog es un poco de todo. Es como un cajón de sastre...

Salud, alimentación, nutrición, dietas, vegana, vegetariana, ayurveda, ortomolecular ...., recetas cocina, remedios, trucos, tóxicos, manualidades, bricolage, reciclaje, costura, punto, y mucho más ..........



La información médica en este sitio está proporcionada como recurso informativo solamente y no debe ser usada con fines de diagnóstico o tratamiento.

Esta información no debe utilizarse como material educativo para el paciente, no establece relación de paciente a médico, y no debe usarse como substituto para diagnóstico y tratamiento profesional.

La consulta de este blog nunca puede sustituir a una consulta médica.

martes, 27 de septiembre de 2016

MACARRONS MEDITERRANIS

Escrito por Cuinar per als meus en Pasta

Aquests macarrons tenen sabor mediterrani pels seus ingredients: pasta, tomàquet, olives verdes i negres i anxoves. Ideal per aquests dies de calor i una manera diferent de menjar la pasta.
A partir d’aquesta recepta, podeu fer les variacions que més us agradin
Ingredients:
3 tomàquets madurs però que estiguin forts
2 ous durs
Olives negres sense pinyol
Olives verdes sense pinyol
Anxoves
Macarrons (100 grs per persona)

Primer de tot escaldem els tomàquets per perlar-los fàcilment: fem una creueta a la base del tomàquet i els submergim, un per un, en pot amb aigua bullint. Els deixem un minut i quan els traiem els posem en un bol amb aigua freda. Quan estiguin freds, els pelem, els traiem les llavors i els tallem a trossets petits. En una paella posem una mica d’oli i quan estigui ben calent afegim el tomàquet i el saltem un parell de minuts a foc fort. No més. El reservem perquè es refredi.
Tallem les olives, verdes i negres, a rodanxes i les anxoves a trossets. Hi afegim el tomàquet i els ous durs tallats. Barregem bé.
Quan els macarrons estiguin bullits i freds, els servim i per sobre hi posem la barreja anterior i espolsem una mica d’orenga
https://cuinarperalsmeus.wordpress.com/2013/07/18/macarrons-mediterranis/

No hay comentarios: