Información importante

Este blog es un poco de todo. Es como un cajón de sastre...

Salud, alimentación, nutrición, dietas, vegana, vegetariana, ayurveda, ortomolecular ...., recetas cocina, remedios, trucos, tóxicos, manualidades, bricolage, reciclaje, costura, punto, y mucho más ..........



La información médica en este sitio está proporcionada como recurso informativo solamente y no debe ser usada con fines de diagnóstico o tratamiento.

Esta información no debe utilizarse como material educativo para el paciente, no establece relación de paciente a médico, y no debe usarse como substituto para diagnóstico y tratamiento profesional.

La consulta de este blog nunca puede sustituir a una consulta médica.

jueves, 7 de julio de 2016

Arroz Frito con Bacon y Tortlla - FIDEUADA AMB MARISC - ENSALADAS DE ARROZ - Tallarines amb pebrot i all negre




Sitges Press ha compartit un publicació de Agustí Carbonell Mestre.
9 h
ELS FOGONS DE L'AGUSTÍ ( per Agustí Carbonell Mestre )
Agustí Carbonell Mestre
10 h
ELS FOGONS DE L'AGUSTÍ - FIDEUADA AMB MARISC
1.- Aboqueu el brou en una paella d'uns 24-26 cm. de diàmetre. Poseu la paella al foc i espereu que el brou arranqui el bull.
2.- Afegiu els fideus a la paella amb el caldo i removeu la mescla.
3.- Coeu-ho a foc fort durant 1 minut i 6 més a foc lent fins que s'aboserbeixi el brou. Deixeu-ho reposar entre 3 i 4 minuts abans de servir-la.
4.- He afegit all-i-oli.
En aquest cas i ha un altre pas abans de començar, és anar al super i comprar. Tot ja bé preparat, sols falta coure.


tallarines amb pebrot i all negre
NOUS INGREDIENTS
Quan descobreixo un nou ingredient no puc parar de fer receptes. Provo possibilitats a veure com es pot usar i combinar. Ara se m'ha donat per l'all negre. En puc trobar amb facilitat, és per això que m'he decidit a posar-ne receptes al bloc. Aquesta vegada l'invent és amb pasta. Ja veureu que ràpida de fer i quin resultat més bo. No sóc gens fan del pebrot verd però avui he pensat que el color hi podia anar bé, recordeu que ...
Mostra'n més...


BLOCDELAMAMI.BLOGSPOT.COM|PER LA MAMI






HOGARMANIA.COM ·



Las ENSALADAS van divinas de la muerte para estas calores al igual que ésta que además se hace con los ingredientes que queramos tengamos o nos apetezca y
COMPARTERECETAS.COM|PER PROOGRESA

No hay comentarios: