Qué fácil y seguro que todos encantados !!
http://oidococinarecetas.com/arroz-frito-con-bacon-y-tortl…/
Fuente: Anna recetas fáciles
http://oidococinarecetas.com/arroz-frito-con-bacon-y-tortl…/
Fuente: Anna recetas fáciles
ELS FOGONS DE L'AGUSTÍ ( per Agustí Carbonell Mestre )
Agustí Carbonell Mestre
ELS FOGONS DE L'AGUSTÍ - FIDEUADA AMB MARISC
1.- Aboqueu el brou en una paella d'uns 24-26 cm. de diàmetre. Poseu la paella al foc i espereu que el brou arranqui el bull.
2.- Afegiu els fideus a la paella amb el caldo i removeu la mescla.
3.- Coeu-ho a foc fort durant 1 minut i 6 més a foc lent fins que s'aboserbeixi el brou. Deixeu-ho reposar entre 3 i 4 minuts abans de servir-la.
4.- He afegit all-i-oli.
En aquest cas i ha un altre pas abans de començar, és anar al super i comprar. Tot ja bé preparat, sols falta coure.
tallarines amb pebrot i all negre
NOUS INGREDIENTS
NOUS INGREDIENTS
Quan descobreixo un nou ingredient no puc parar de fer receptes. Provo possibilitats a veure com es pot usar i combinar. Ara se m'ha donat per l'all negre. En puc trobar amb facilitat, és per això que m'he decidit a posar-ne receptes al bloc. Aquesta vegada l'invent és amb pasta. Ja veureu que ràpida de fer i quin resultat més bo. No sóc gens fan del pebrot verd però avui he pensat que el color hi podia anar bé, recordeu que ...
Mostra'n més...
No hay comentarios:
Publicar un comentario