Ingredients
- 250 grams d'ordi perlat
- 1 ceba
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 dl vi blanc
- 3 dl i ½ de brou fort, vegetal
- Sal
- Pebre acabat de moldre
- 150 grams d'amanida d'espinacs
- 2 mozzarelles de búfala a 120 grams.
4 racions
Elaboració
Posa l'ordi en aigua freda a remullar durant la nit.
Pica finament la ceba.
Escorre l'ordi.
Escalfa lleugerament l'oli, salteja la ceba, afegeix l'ordi i cuina breument.
Desglaça amb el vi.
Aboca el brou necessari, gradualment, i cou a foc lent uns 10 minuts fins que estigui cuit però encara al dente. (es cuina com si fos un risotto)
Mentrestant, pica finament els espinacs.
Talla la meitat de la Mozzarella en daus.
Barreja els espinacs i l'oli restant a l'orzotto.
Assaona amb sal i pebre.
Agrega l'altra resta de Mozzarella, a l'orzotto, adorna amb unes fulles d'espinacs i serveix immediatament.
Pica finament la ceba.
Escorre l'ordi.
Escalfa lleugerament l'oli, salteja la ceba, afegeix l'ordi i cuina breument.
Desglaça amb el vi.
Aboca el brou necessari, gradualment, i cou a foc lent uns 10 minuts fins que estigui cuit però encara al dente. (es cuina com si fos un risotto)
Mentrestant, pica finament els espinacs.
Talla la meitat de la Mozzarella en daus.
Barreja els espinacs i l'oli restant a l'orzotto.
Assaona amb sal i pebre.
Agrega l'altra resta de Mozzarella, a l'orzotto, adorna amb unes fulles d'espinacs i serveix immediatament.
Notes
és una recepta italiana que com podeu imaginar, és similar al tradicional risotto, la principal diferència és que en lloc d'arròs, per a la seva elaboració s'utilitza ordi perlat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario