Información importante

Este blog es un poco de todo. Es como un cajón de sastre...

Salud, alimentación, nutrición, dietas, vegana, vegetariana, ayurveda, ortomolecular ...., recetas cocina, remedios, trucos, tóxicos, manualidades, bricolage, reciclaje, costura, punto, y mucho más ..........



La información médica en este sitio está proporcionada como recurso informativo solamente y no debe ser usada con fines de diagnóstico o tratamiento.

Esta información no debe utilizarse como material educativo para el paciente, no establece relación de paciente a médico, y no debe usarse como substituto para diagnóstico y tratamiento profesional.

La consulta de este blog nunca puede sustituir a una consulta médica.

martes, 12 de julio de 2016

Ordi perlat amb espinacs i formatge mozzarella


Ingredients

  • 250 grams d'ordi perlat
  • 1 ceba
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 dl vi blanc
  • 3 dl i ½ de brou fort, vegetal
  • Sal
  • Pebre acabat de moldre
  • 150 grams d'amanida d'espinacs
  • 2 mozzarelles de búfala a 120 grams.
 racions

Elaboració

Posa l'ordi en aigua freda a remullar durant la nit.
Pica finament la ceba.
Escorre l'ordi.
Escalfa lleugerament l'oli, salteja la ceba, afegeix l'ordi i cuina breument.
Desglaça amb el vi.
Aboca el brou necessari, gradualment, i cou a foc lent uns 10 minuts fins que estigui cuit però encara al dente. (es cuina com si fos un risotto)
Mentrestant, pica finament els espinacs.
Talla la meitat de la Mozzarella en daus.
Barreja els espinacs i l'oli restant a l'orzotto.
Assaona amb sal i pebre.
Agrega l'altra resta de Mozzarella, a l'orzotto, adorna amb unes fulles d'espinacs i serveix immediatament.

Notes

és una recepta italiana que com podeu imaginar, és similar al tradicional risotto, la principal diferència és que en lloc d'arròs, per a la seva elaboració s'utilitza ordi perlat.


No hay comentarios: