Ingredients:
- Patates
- Una o dues clares d’ou
- Sal, pebre negre i pebre vermell dolç i un polsim de picant.
Preparació:
Pelar, rentar, tallar les patates i salpebrar-les.
En un bol, batre les clares d’ou fins que facin una mica d’escuma.
Incorporar les patates, remenar i deixar-les a la nevera una mitja hora.
En una safata gran, posar paper de forn i anar posant les patates sense que es toquin entre elles.
Coure al forn, prèviament escalfat a 180 graus, uns quinze minuts.
Amb aquesta recepta podem menjar patates sense que continguin gens d’oli, que és el que fa que les patates no sigui un dels menjars més saludables.
Per la salsa brava:
Ingredients:
- Una ceba
- Un gra d’all
- Dos tomàquets madurs
- 1/2 culleradeta de pebre vermell picant
- Una culleradeta de pebre vermell dolç
- Una culleradeta de sucre
- Una cullerada de vinagre- Una copa de conyac
- Sal i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Fer un sofregit amb la ceba i l’all tallats petits.
Afegir el pebre vermell, dolç i picant i tot seguit la copa de conyac.
Incorporar els tomàquets ratllats, salem, posem el sucre i ho deixem coure uns 10 minuts.
Afegir una mica de vinagre i ho batem.
http://www.magradacatalunya.cat/2017/06/04/recepta-cuina-patates-braves-saludables-oli/
No hay comentarios:
Publicar un comentario