Recetas vegetarianas y veganas
Celler-Adocse
Festes i fires de Catalunya, receptes de cuina i molt més
Hummus
Ingredients:
(per a 8 persones)
- – 1 kg i ½ de cigrons cuits
- – 3 cebes petites
- – 3 grans d’all
- – 2 cullerades de sèsam
- – 7 culleradetes de comí mòlt
- – 3 culleradetes de pebre vermell dolç
- – Oli d’oliva
- – Sal
- – Pa torrat tipus “regaña”, “picos” o bastonets de pa.
Elaboració:
- – Torrem el sèsam i el triturem.
- – Tallem la ceba i la sofregim a la paella a foc mig.
- – Hi afegim els cigrons i ho deixem uns cinc minuts, remenant i aixafant els cigrons.
- – Afegim el gra d’all talladet i hi donem voltes uns cinc minuts més.
- – Afegim les culleradetes de comí mòlt i de pebre vermell.
- – Hi afegim el sèsam triturat.
- – Ho traiem de la paella i ho triturem amb la batedora afegint oli d’oliva i un pessic de sal.
- – Anem afegint oli i remenant fins que quedi una textura cremosa.
- – Al moment de servir ho decorem amb un polsim de pebre vermell i hi posem el pa al costat.
PUBLICAT ORIGINALMENT A: CUINA A L’OLI
Origen: Hummus
https://celleradocse.com/2016/08/09/hummus-12/
Ingredients:
(per a 8 persones)