Información importante

Este blog es un poco de todo. Es como un cajón de sastre...

Salud, alimentación, nutrición, dietas, vegana, vegetariana, ayurveda, ortomolecular ...., recetas cocina, remedios, trucos, tóxicos, manualidades, bricolage, reciclaje, costura, punto, y mucho más ..........



La información médica en este sitio está proporcionada como recurso informativo solamente y no debe ser usada con fines de diagnóstico o tratamiento.

Esta información no debe utilizarse como material educativo para el paciente, no establece relación de paciente a médico, y no debe usarse como substituto para diagnóstico y tratamiento profesional.

La consulta de este blog nunca puede sustituir a una consulta médica.

martes, 1 de noviembre de 2016

Girona inaugura un ascensor per persones amb mobilitat reduïda que connecta dos barris

DI@RI DE LA DISCAPACITAT



L’OBRA S’HA FET GRÀCIES ALS PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DE LA CIUTADANIA



Acte de la posada en marxa del nou ascensor // Foto: Ajuntament de Girona
inauguracio-ascensor-millora-mobilitat

Dimarts passat es va posar en marxa l’ascensor públic ubicat al passatge dels Picapedrers i que permet connectar els barris de Vista Alegre-Carme amb Pedreres-Fora Muralla a la ciutat de Girona. Aquesta instal·lació farà possible unir els dos barris d’una forma més accessible i possibilitarà a les persones amb mobilitat reduïda i discapacitat salvar el desnivell que hi ha entre el carrer de Vista Alegre i el carrer d’Isabel la Catòlica.
L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el vicealcalde de l’Ajuntament de Girona, regidor d’Associacions, Participació i Sostenibilitat i regidor del barri, Eduard Berloso, van participar a l’acte de posada en funcionament de l’elevador juntament amb la presidenta de l’Associació de Veïns de Pedreres-Fora MurallaPilar Adroher; la presidenta de l’Associació de Veïns de Vista Alegre-Carme,Mercè Vilamitjana, i diversos veïns de la zona.
L’alcaldessa va destacar en la inauguració el caràcter reivindicatiu d’aquesta millora, ja que s’ha pogut fer gràcies a la col·laboració ciutadana a través dels pressupostos participats. Els dos barris van proposar destinar la quantitat que tenien assignada per als pressupostos participats del 2014 i part de la del 2015, un total de 120.000 euros que inclouen, entre altres, l’adjudicació de les obres d’instal·lació de l’ascensor públic, que es va fer el desembre del 2015 a l’empresa Citylift SA per un import de 113.092’87 euros.
http://diarideladiscapacitat.cat/girona-inaugura-un-ascensor-per-persones-amb-mobilitat-reduida-que-connecta-dos-barris/

No hay comentarios: