Información importante

Este blog es un poco de todo. Es como un cajón de sastre...

Salud, alimentación, nutrición, dietas, vegana, vegetariana, ayurveda, ortomolecular ...., recetas cocina, remedios, trucos, tóxicos, manualidades, bricolage, reciclaje, costura, punto, y mucho más ..........



La información médica en este sitio está proporcionada como recurso informativo solamente y no debe ser usada con fines de diagnóstico o tratamiento.

Esta información no debe utilizarse como material educativo para el paciente, no establece relación de paciente a médico, y no debe usarse como substituto para diagnóstico y tratamiento profesional.

La consulta de este blog nunca puede sustituir a una consulta médica.

viernes, 2 de diciembre de 2016

Projecte Alimentació Conscient

XEVI VERDAGUER




Sovint, el ritme frenètic del dia a dia no ens permet aturar-nos a pensar en la importància cabdal de l’alimentació en les nostres vides. Horaris laborals complicats, inmediatesa a l’hora de cuinar però sobretot manca d’informació, són aspectes que deixen en segon pla la qüestió alimentaria per al nostre segon cervell: el sistema digestiu.
Cada vegada som més conscients de la importància que té per al nostre dia a dia la bona gestió i digestió del nostre cos, per aquest motiu fa tres anys un grup de periodistes format per Roger March, Irene Segalés i Enca Salguero van iniciar, amb entusiasme i 100% de recursos propis, el que havia de ser un documental per mostrar les opinions d’experts en alimentació i metges sobre la importància del què mengem i com ens afecta en el nostre ritme de vida diari.
Tres anys després, aquest valuós material enregistrat, arriba a la meva web en forma de *càpsules que podreu veure de tots i cadascún dels protagonistes que han intervingut en aquest projecte.
Personalitats com l’oncòleg Pere Gascón o la doctora en bioquímica Olga Cuevas, són algunes de les entrevistes que formen part del projecte soidari ‘Alimentació conscient’ que, lluny de voler adoctrinar a ningú, el que pretén és mostrar els nous hàbits i aliments existents que ens poden permetre millorar el nostre cos i combatre l’enfermetat a través de l’alimentació.
Espero que ho gaudiu!
* El cost de cada càpsula serà d’1 euro. Els beneficis totals obtinguts d’aquest projecte solidari, es destinaran a una fundació / organització sense ànim de lucre dedicada a la lluita contra el càncer de la qual us informarem en breu.
Aquestes seràn les càpsules que anirem publicant escalonadament.
I en aquesta mateixa pàgina hi deixarem l’enllaç de compra:
Càpsula 4Teresa Ferreiro – periodista / supervivent de càncer
Càpsula 5Xevi Verdaguer – psiconeuroimmunòleg
Càpsula 6Natalia Eres – Oncòloga
Càpsula 7Verónica Fuentes – Biòloga / supervivent de càncer
Càpsula 8Josep Pàmies – Horticultor
Càpsula 9Odile Fernández – Metgessa de família / supervivent de càncer
http://www.xeviverdaguer.com/projecte-alimentacio-conscient/

No hay comentarios: